lørdag den 12. februar 2011

Mikkels fødselsdag fejres i varmen.

Siden vi ankom, har vi brugt tid på at finde os tilrette og finde rundt, samt sole os ved poolen. Her er helt fantastisk og dejlig dejlig varmt – solcremen er vigtigt at slæbe med sig rundt og der ses tydeligt "helligdage" på kroppen, hvis ikke man smøre sig ordentlig.
Morgenmaden på hotellet er helt unik, der er ALT hvad hjertet begærer. Lige fra hot thaimad, Sushi, alt inden for æg, bacon, pølser, stegte kartofler og grøntsager. Masser af lækker nybagt brød, pandekager og vafler. Der er også friske frugter, yoghurter, cornflakes osv. Af drikkevare er der kaffe, the, forskellige friskpressede juice og smoothies.  
Byen lige uden for døren emmer af liv og glade dage. Det er nemt at komme omkring og bliver man træt i benene så napper man bare en tuk tuk til latterlig billige penge. Een ting vi dog lige har skulle vende os til er, at trafikken er et kapitel for sig, dels fordi de kører i venstre side, men også fordi der er billister overalt - enten biler, scooter som ofte har en 3 , 4 per. sidende og et hav af tuk tukèr


Fredag tog vi en smut ud i det kølige storcenter og shoppede lidt. Aftensmaden blev indtaget på en hyggelig thai restaurant óg vi var nogen som våvede os ud i thai madens stærke gourmet oplevelser.

I dag har Mikkel fødselsdag. Vi vækkede ham med morgensang og en lille pakke. Han ”gav” morgenmad som lovet :O)
Derefter tog vi til abebjerget. Det var en "skræmende oplevelse - her blev vi nærmest overfaldet af sultne aber som vrimlede om os som rotter.. føj hvor var de klamme. Nogen syntes også de var søde men turde alligevel ikke fodre dem. Jeg skramlede med en lille pose kiks og straks kom der 100 aber i mod en. Så kan det nok være at kiksne blev kastet til dem med indpakning og det hele. Vi vendte hurtigt næsen hjem igen for at sole os lidt og spille bold i poolen istedet.   



Da i var færdige ved poolen og gik op på værelset stod der en fin fødselsdagskage til Mikkel fra hotellet.




Den var god ....

Ellers har vi været på Burger King og spise frokost, på vejen hjem derfra kom vi forbi et sted der både solgte øl og panderkager med is. Det passede de forskellige i  familien godt. UHMmmm

I aften skal vi til en fin restaurant Mama Mia - en berømt italiensk restaurant, som fødselsdagsbarnet har bestemt at vi skal spise på! 




2 kommentarer:

  1. Ih, hvor er jeg bare slet ikke misundelig....nå jo, jeg er vildt misundelig!
    Hvor ser det bare lækkert ud :-)

    SvarSlet
  2. Tillykke med fødselsdagen, Mikkel.
    Og tillykke til resten af familien med Mikkel!

    SvarSlet