mandag den 14. februar 2011

Shoping og sol

I dag var meningen at vi skulle på elefandt trekking, men massagen i går gav bagslag i dag for Ove og han havde problemer med at komme ud af sin seng.Derfor blev det lavet om til endnu en slap af`dag med lidt shopping oven i.
 Her er tasker i massevis de fleste i rigtig lækker skind (ægte) og til rimelige penge. Sarah har fået en rigtig fin en - jeg kan ikke rigtig beslutte mig endnu. Der er masser af FLOTTE skåle og fade i stainless steel som jeg har forelsket mig i, men det er lidt små tungt så har endnu ikke våvet mig ud i at shoppe det endnu.

Vi gik forbi Touk Tours  http://www.tuktours.com/contact-tuktours/ og fik bestilt udflugt til Riwer Kwai det skal vi på onsdag.
 Programet er som flg. og vi glæder os helt vildt til at komme afsted - nogen af os for at se alt det historiske og andre for at se og røre ved tigerne.

River Kwai 2 Dage:

Dag 1.

Vi henter dig på dit hotel kl. 06.00 hvorefter vi kører til Kanchanaburi provinsen. på vejen stopper vi ved en tankstation, hvor der bliver mulighed for at købe en kop kaffe og bruge deres toiletfaceliteter.
Når vi ankommer til Kanchanaburi starter vi med at gæste den store mindeskirkegård hvor der er 6782 bronzeplader der minder nogle af de krigsfanger der måtte lade livet under opførslen af jernbanen mellem Thailand og Burma. Efter mindeskirkegården kører vi hen til den berygtede bro, hvor du får mulighed for at gå en tur hen over broen, og kigge dig lidt omkring. Ca. 10.30 ankommer toget der kører på "dødens Jernbane" dette tog stiger vi på og kører gennem landskabet frem til vores frokost som ligger lige op ad den sidste eksiterende træbro på strækningen.
Efter Frokosten kører vi hen til Tiger Templet, hvor du får muligeheden for at komme helt tæt på tigerne hvis du har lyst eller tør. Efter Tiger Templet kører vi hen til vores hotel for natten.
Vi ankommer til hotellet kl. ca. 16, hvor der er mulighed for at nyde hotellets swimmingpool lidt inden aftensmaden..
Vores middag bliver serveret kl. 19.00 og efter middagen kl. 20.30 vil hotellets ansattes børn opføre et danseshow for os, men danse fra de lokal Mon folk.

Dag 2.

Efter at have nydt vores morgenmad kører vi lidt nordpå op og besøge "Hell Fire Pass" et grusomt sted der kostede over 1.000 mennesker livet.
Efter passet tager vi ind til byen igen hvor vi gæster et krigmuseum, og tager en sejltur op ad floden op til broen.
Efter frokosten som vi spiser i byen, tager vi stille og roligt tilbage mod hotellet..
 
Her er lidt billeder af poolløver og solnymferne...
 




 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar